Selecteer een pagina

Over mij

Gastouderopvang Nieuwegein

Informatie voor de ouders

Sinds 2010 ben ik in het bezit van een diploma Helpende Zorg en Welzijn. Daarnaast heb ik mijn EHBO diploma die elk jaar wordt herhaald. Elk jaar doe ik mee aan verschillende thema-avonden en korte cursussen, zoals: Praten over peuters, Gordon cursus, Communiceren met ouders, Positief werken en communiceren, grenzen stellen en buiten spelen. Zo hou ik de kwaliteit en deskundigheid hoog.

Ik sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer: 105493764

Een gastouder koppelt en bemiddelt tussen vraag- en gastouders. Ze zorgen voor contracten en regelen de financiën. Verder maken ze een Risico Inventarisatie bij de gastouder thuis, zodat de opvangplaats optimaal veilig is. En er is 1 keer per jaar een evaluatiegesprek tussen gastouder en bureau. Kwaliteit van de opvang blijft zo gewaarborgd. Natuurlijk ondersteunt het bureau de vraagouder en de gastouder waar nodig is door bijvoorbeeld evaluatiegesprekken.

Desiree Geerars

Gastouder in Nieuwegein

Gastouderbureau’s
Rivierenkind
Kind en Co
Viaviela

Hoe ga ik te werk?

Pedagogisch werkplan

Benieuwd hoe een dag eruit zien bij Gastouderopvang de Vlindertuin Nieuwegein? Bekijk hier mijn pedagogisch werkplan.

Zullen we kennismaken?

Heb je belangstelling voor opvang dan is er altijd eerst een kennismakingsgesprek om te praten over de wensen en mogelijkheden. Is er een klik dan kunnen de kinderen eerst een paar uurtjes komen wennen, vrijblijvend en onbetaald.